به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور، مهدی رمضانی دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور که به منظور شرکت در مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی به شیراز سفر کرده بود، ظهر دوشنبه، ۹ خرداد ۱۴۰۱ به همراه سیدحسن سیدابراهیم، مشاور دبیرکل در امور مجلس، مهدی توکلیان، مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل، هادی آشتیانی، مدیرکل امور فرهنگی و ترویج کتابخوانی، عباس نعمتی، سرپرست اداره کل امور مجلس و استانها و روح الله منوچهری، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان فارس با مادر شهیدان احمد، محمود و حسین فهیمی، ۳ شهید دفاع مقدس دیدار کرد.
در این دیدار مهدی رمضانی، دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور، با گرامیداشت یاد شهدای دوران دفاع مقدس گفت: رهبری همواره بر دیدار با خانواده شهدا تاکید دارند و وقتی میفرمایند که ما به «دیدار خانواده شهدا میرویم تا متبرک شویم»، این فرض بر ما واجب میشود. بر این اساس از زمانی که توفیق حضور در نهاد کتابخانه های عمومی کشور را داشتم چند بار خدمت خانواده شهدا رسیده ام و این کار را وظیفه خود میدانم. در واقع ما نیز خدمت شما می رسیم تا متبرک شویم.
وی با اشاره به نقل قولی از شهید باکری درباره آرزوی شهادت و دسته بدی رزمندگان، گفت: ما که توفیق حضور در جبهه های دفاع مقدس را نداشتیم، پس از دوران جنگ در آرزوی فراهم شدن شرایط شهادت بودیم که جبهه مدافعان حرم پیش آمد و باز هم ما از این فرصت استفاده نکردیم، دهه هفتادیها به جای ما دهه شصتیها برای دفاع از حرم اهل بیت (ع) رفتند و از این شربت گوارا نوشیدند. لذا شهادت یک توفیق و روزی است. دعا کنید ما هم عامل به مسیر شهدا باشیم نه خائن به مسیر آنها و بتوانیم این مسیر را ادامه دهیم تا دینی که شهدا و خانواده شهدا بر گردن ما دارند ادا کنیم.
دبیرکل نهاد با تاکید بر لزوم توجه به موضوع شهدا و خانواده شهدا گفت: باید به موضوع مادران و پدران شهید و انتشار کتاب در این حوزه توجه ویژهای شود. همه ما با افتخار و بدون واهمه از این حوزه حمایت کنیم و این موضوع را وظیفه خود بدانیم.
مادر شهیدان فهیمی نیز در این دیدار ضمن خوشامد گویی به مسئولان نهاد، گفت: نباید شهدا را فراموش کرد. این جوانان جان خود را کف دستشان گذاشتند و برای دفاع از کشور به جبهه رفتند. افتخار ما این است که بچه های ما راه خدا را رفتند و از هیچ کس و هیچ ارگانی انتظاری نداریم. پسر بزرگ من محمود متولد سال ۱۳۴۲ بود. زمان جنگ ۱۳ سالش بود که تصمیم گرفت به جبهه برود. اما به خاطر سنش به او اجازه ندادند. در نهایت با اصرار فراوان توانست امضای پدر را بگیرد و ۳ بار در مقاطع مختلف به جبهه رفت و تاریخ ۲۷ بهمن سال ۱۳۶۱ در پادگان کازرون به شهادت رسید.
وی افزود: پسر بعدی من احمد هم چند بار رفت جبهه رفته بود. یک بار پس از امتحان دیپلم به جبهه رفت و ۳ ماه بعد برگشت تا کارنامه اش را بگیرد. چون برادران دیگرش در جبهه بودند، هرچه به او اصرار کردم که بماند قبول نکرد و گفت مادر عملیات داریم و باید بروم. احمد در ۲۰ تیرماه سال ۱۳۶۴ در منطقه عین المنصور عملیات قدس ۳ شهید شد.
این مادر شهید درباره دیگر فرزندش گفت: یک روز حسین که برای خرید کتاب بیرون از خانه رفته بود گفت برای لبنان ثبت نام میکنند. مدتی به لبنان اعزام شد و پس از بازگشت خودش را به جبهه رساند. او هم در ۱۰ بهمن ۱۳۶۵ در منطقه شلمچه بر اثر برخورد ترکش، از ناحیه دست مجروح و پای راستش هم قطع شد و تا چندین سال رنج جانبازی را به دوش کشید تا در نهایت به برادران شهیدش پیوست. آخرین فرزندم مسعود، حدود 6 سال پیش از طرف صدا و سیما در یک دوره آموزش غواصی فیلمبرداری در اعماق آب در سواحل جزیره قشم شرکت کرده بود که دچار سانحه شد و او را نیز از دست دادم.
در این دیدار ساجده تقی زاده نویسنده دفاع مقدس نیز با حضور در منزل این مادر شهید، گزارشی از روند نگارش خاطرات رقیه رحیمی پور مادر این ۳ شهید دفاع مقدس ارائه کرد.
ارسال نظر